Legg inn innhold om catering her.

Langs St.Olavsleden finner vi typiske trønderske gårdsbruk. Mange av gårdene ligger på små høyder omgitte av store åkre. Andre er plassert langs bratte skråninger hvor gårdshus og stabbur klamrer seg fast.

Langs denne leden har vi inngått samarbeid med følgende matprodusenter:

Surf Kombutcha Inderøy

Maren Aasen Guichard er født og oppvokst ved Gangstad Gårdsysteri, hvor de lager ost og iskrem av gårdens ferske kumelk. Gjennom oppveksten har hun lært seg å sette pris på gode råvarer og godt handverk. Hun er utdannet ernæringsterapeut, og lidenskapelig opptatt av sunn mat og drikke. Mannen Luca Guichard er født i Norge, men har vokst opp i Portugal, hvor surfing har vært en viktig del av livet. Han deler Marens interesse for fysisk aktivitet og sunt kosthold.

Fra Surf Kombucha Inderøy får vi den sprudlende Surf Kombucha til St.Olavsskreppa.

Brattlia Økogård ligger 90 meter over havet og skuer utover et vakkert dalstrøk midt i landet. Her drives økologisk landbruk og småskala produksjon av badsturøkt kjøtt med lokale råvarer. https://brattlia.no/

Fra denne gården får vi det deilige badsturøkte lammet til St.Olavsskreppa.

Gjørv gård
har vakre røde trønderlåner, store parkanlegg og en spennende historie helt tilbake til bronsealderen! Vi dyrker såkorn, og har mer enn 350 kronhjort som beiter i et vakkert, rullende landskap, kjent for sin grønne frodighet helt fra sagatiden. Det er møysommelig restaureringsarbeid gjennom 50 år som gjør at gården i dag er en av de best bevarte i regionen. https://gjorv.no/

Fra denne gården får vi den nydelige Hjorte-roastbiffen til St.Olavsskreppa.

Det er lite vi vet om 1100-tallets kloster Munkeby i Frol ved Levanger. Cistercienserklosteret var vel etablert før 1180, sannsynligvis grunnlagt fra Lyse kloster ved Bergen, og nedlagt før Lyse i 1207 grunnla munkeklosteret på Tautra. Klosterkirken ble deretter i århundrer brukt som menighetskirke inntil den ble ødelagt av brann. Gården Munkeby forble et bruk under Tautra-klosteret frem til reformasjonen. https://munkeby.net/abbayechee...

Fra Munkeby kloster får vi den gode Munkebyosten til St.Olavsskreppa.

Langs Kystpilegrimsleden finner vi en vakker kystlinje med store frodige øyer og små forblåste skjær. På noen av disse finner vi bosetninger som livnærer seg på det som befinner seg i og rundt havet.

Langs denne leden har vi inngått samarbeid med følgende matprodusenter:

Rotvoll Safteri flyttet sommeren 2000 til «Det økologiske hus» på Rotvoll i Trondheim, og tok først i bruk navnet Corona Safteri. Landhandelen, som «Kristoffertunet» hadde startet før, ble innlemmet i virksomheten og et bakeri ble etablert. I 2010 ble «Det økologiske hus» og «Kristoffertunet» slått sammen til det vi i dag kjenner som Camphill Rotvoll. I dag jobber nær 40 mennesker på stedet, og i 2013 skiftet de navn til Rotvoll Safteri. http://rotvollsafteri.no/

Fra Rotvoll Safteri får vi den herlige Plomme- og Ingefærsaften til Kystskreppa.

Farsiden til Brødr. Remø har gjennom generasjoner vært sjøfarere, hvalfangere, fiskere og selfangere. Hos Brødr. Remø kan vi derfor ikke bare skilte med mye kunnskap om fiskeri og foredling men også viktigheten av havets betydning for våre produkter. Lidenskapen for salg og produksjon kom derimot framorssiden. og det er her de første strekene for Brødr. Remø ble tegnet for 100 år siden. https://goldfish.no/

Fra Brødr. Remø får vi den herlige Klippfisken til Kystskreppa.

Ankeret Mat AS er en liten familiebedrift hvor tre generasjoner driver handverksmessig framstilling av påleggssild og sildeprodukter. Vi holder til ytterst i havgapet på Trøndelagskysten på den vesle øya Kråkvåg, midt mellom Ørland og Hitra. Oppskriftene er basert på gamle familieoppskrifter, tilpasset dagens smak og råvaretilgang.

https://www.lokalmat.no/no/pro...

Fra Ankeret Mat AS får vi den smakfulle Eplesilda til Kystskreppa.

Garnviks Røkeri er en liten familiebedrift fra Frøya i Trøndelag. Vi ble etablert januar 2014 og har siden da gjort oss bemerket. Det er viktig for oss å fokusere på verdigrunnlaget vårt, som er ekte råvarer, utsøkt smak, kvalitetsgaranti og kombinasjon av ny og gammel matkunnskap. https://garnvik.no/

Fra Garnviks Røkeri får vi den deilige kaldrøkte laksen til Kystskreppa.

Dovreleden bukter seg gjennom daler og over det majestetiske Dovrefjell. Her har fjellfolk en lang tradisjon i å livnære seg på ulike typer vilt som ferdes i fjellet.

Langs denne leden har vi inngått samarbeid med følgende matprodusenter:

Jo-sætra er en liten bedrift som holder til i Oppdal. I 2013 begynte de å utvikle produkter av det naturen rundt har å by på, og en mangeårig hobby ble til levebrød. Det startet med kreklingsaft, bjørkesaft og produkter av rabarbra, og i dag har de ca 150 produkter. Råvarene til saft, sirup, gele og syltetøy plukker og dyrker de selv. https://www.jo-saetraprodukter...

Fra Jo-sætra får vi den perlende og friske Bjørkesprett til Dovreskreppa.

Hognamat AS befinner seg vest for Forollhogna. De foredler spekemat inspirert av den barske villmarken som omgir plassen. Hognamat benytter kjøtt fra lam, rein, hjort, elg og moskus og krydrer dette med rips, einerbær og andre buskvekster. De jakter på nye smaker basert på lange familietradisjoner og kompromissløs sans for kvalitet. Hognamat er vill og rett på smak. http://www.hognamat.no/

Fra Hognamat AS får vi den rågode Moskuspølsa til Dovreskreppa.

Grindal Ysteri er eit lite, økologisk gardsysteri i Rennebu. Her ystar vi av fersk og upastaurisert mjølk frå dyra våre; ku og geit. På Grindal tek vi i bruk dei kvalitetane plassen har gjeve oss; jord og skog, dyr og folk. Ressursane speler best i lag: Skogen gjev varme til vaskevatn og ysteri. Samarbeid i nabolaget gjer at årshjulet rullar knirkefritt. Ku, sau og geit beiter saman på artsrike og smakfulle beitemarker. Attåt næringsrikt fôr, sørgjer vi for at dyra har det godt på alle måtar. Attende får vi frisk og feit mjølk. Ei rein råvare. https://grindalysteri.no/

Fra Grindal Ysteri får vi den velsmakende blåmuggosten Råblå til Dovreskreppa.

Østerdalsleden krongler seg gjennom kratt og skog, over fjell og dal, og bukter seg mellom grønne vekster og urter. Gjennom generasjoner har folk lært seg å ta i bruk alt det naturen har å by på i matlaginga.

Langs denne leden har vi inngått samarbeid med følgende matprodusenter:

Røros Mineralvannfabrikk ble etablert på 1900-tallet med Oliver Langen – «Brus-Oliver» – som bestyrer. Senere kjøpte han fabrikken og moderniserte, og på full kapasitet kunne de etter hvert produsere hele 400 flasker per dag. Senere overtok og utviklet sønnen «Brus-Ole» og hans svigersønn «Brus-Erik» driften. Tidlig på 1980-tallet ble det pause, men i 2009 våknet selskapet til liv da rørosinger med kjærlighet til mat, drikke og lokalområdet startet Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk AS. Blant eierne er etterkommere etter Brus-Oliver. I dag produseres både øl og mineralvann, og en 100 år gammel familietradisjon føres videre oppe på fjellet. https://rorosbryggeri.no/

Fra Røros Mineralvannfabrikk får vi den smaksrike og perlende Rabarberabrusen til Østerdalskreppa.

Eggen Gardsysteri ble etablert i 2001 av Liv og Ola. Ysteriet er bygd vegg i vegg med fjøskjøkkenet, og mjølka pumpes direkte fra mjølktanken og over i ystekaret. Mjølka pasteuriseres før den blir til Fjellost, Fjellblå, Eggen spesial, Fjellgo’ og salatost. I tillegg lages det noen lokale tradisjonsprodukter som gubb og mølske. Det legges stor vekt på håndtverket i osteproduksjon. Eggen Gardsysteri har mottatt flere priser for sine produkter, sist gull for Fjellblå og sølv for Fjellgo’ i World Cheese Awards 2017 i London.

Fra Eggen Gardsysteri får vi den nydelige Salatosten til Pilegrimspaien i Østerdalskreppa.

Biene på Nordli Gård overvintrer i Rendalen for å få en tidligere start om våren. Rundt St.Hans flyttes bikubene opp til Brydalen for å produsere sommerhonning, mens de på sensommeren flyttes opp på fjellet for å samle lynghonning. Honningtavlene fra bikubene samles inn og slynges på Nordli Gård. Etter slynging siles honningen i en grovsil og en finsil, før honningen røres og tappes på glass. Honningen blir aldri varmebehandlet eller tilsatt andre ingredienser, og er et 100 % naturlig produkt. https://www.nordligard.no/ (kilde; https://www.lokalmat.no/no/produsenter/nordli-gaard)

Fra Nordli Gård får vi den deilige Lynghonningen til Østerdalskreppa.