Nidaros Pilegrimsgård stiftelse er mottaksstedet for pilegrimer ved pilegrimsmålet. Vi er også et møtested for Trondheim befolkning og den internasjonale pilegrimstrafikken som benytter de norske pilegrimsledene til Trondheim og Nidarosdomen. Nidaros Pilegrimsgård deler sitt arbeid i tre avdelinger: Pilegrimssenter, hotell og café/bakeri.

Pilegrimssenter Trondheim arbeider hver dag for forbedre pilegrimsledene i Norge som langstrakte vandreleder ved å vedlikehold og utvikle den tilhørende infrastrukturen av overnatting, stier, benker, osv. Vi arbeider også med aktører i Trondheim for å gjøre Pilegrimsbyen Trondheim til et attraktivt sted å oppleve for pilegrimen etter de har nådd pilegrimsmålet. Dersom du trenger hjelp til å planlegge din neste eller første vandring langs pilegrimsledene, kan du hele året besøke Pilegrimssenter Trondheim ved Nidaros Pilegrimsgård. Vi hjelper deg med alt fra anbefalt skotøy til hvor du kan sove lang ledene.

Vårt hotell og gjestegård tilbyr gode senger i en stille alkove i midten av Trondheim. Her er alle velkomne til å overnatte hele året.

Streif Café tilbyr rykende ferske bakevarer for sultne langfarende pilegrimer og lokalbefolkningen. Baksten er laget med Urkorn, som er signaturen i den maten vi serverer. Urkorn inneholder mer næringsstoffer og smak en tradisjonell hvetemel, men er også mer utfordrende å jobbe med. Våre bakere er stolte av å tilby den unike baksten i vår skjønne lokaler og hage.

Vil du vite mer?
Pilegrimsbyen Trondheim Nidarneset