På grunn av spredning av Covid-19 viruset har pilegrimsgården innført omfattende smitteverntiltak. Vi ber alle våre gjester lese gjennom informasjonen under og forholde seg til tiltakene ved besøk hos oss. Takk for at dere hjelper oss i å begrense smitten.

Booking

I 2020 vil det kreves forhåndsbooking av rom på Pilegrimsgården. Dette gjør vi for at vi skal kunne begrense antall gjester etter gjeldende restriksjoner gitt av myndighetene.

Det vil ikke være mulig å booke seng på sovesal, men pilegrimer får gode rabattordninger på ordinære rom.

Frokost

Vi serverer ikke lenger frokost som buffet. Frokostpakker blir servert med nystekt brød og nytrukket kaffe i bakericafeèn Streif.

Maten serveres i miljøvennlig engangsemballasje. Påfyll på kaffe/te blir servert av personalet.

Håndhygiene

Vi anmoder alle besøkende om hyppig håndvask. Spritdispensere står utplassert i resepsjon og ved inngang i bakericafeèn Streif.

Renhold

Vi gjennomfører renhold av fellesarealer og rom etter nye smittevernrutiner. Fellesområder og berøringsflater blir desinfisert 3 ganger pr dag.

Avstand

Vi har redusert antall sitteplasser i bakericafen Streif for å opprettholde anbefalingene om 1 meters avstand.

Vi oppfordrer gjester til å respektere 1-metersmerker i køsone foran resepsjonen.

Hold også avstand til personell og vertskap for å hindre spredning av virus


Ved sykdom, legetilsyn, isolasjon og karantene

Er du syk med symptomer som kan være Corona, ber vi deg oppsøke lege FØR du ankommer Pilegrimsgården. Ring oss gjerne så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Blir du syk under oppholdet, så ring til resepsjonen, så kan vi innhente legehjelp. telefonnummer til resepsjonen er 73525000.

Får du påpvist Covid-19 ber vi deg respektere de til enhver tid gjeldende isolasjonsbestemmer. se www.fhi.no for mer informasjon

Har du vært i følge med personer med påvist Covid-19, ber vi deg respektere gjeldende karanteneregler. Vi hjelper deg om du har behov for bistand til dette.

Spør om det er noe du lurer på!