Velkommen med på heldagstur til den historiske klosterøya Tautra! Vi starter turen i Brattørabassenget i Trondheim sentrum, hvor den moderne fjordbåten Ranja med sitt entusiastiske unge mannskap venter, og setter kursen ut mot den vakre Trondheimsfjorden. Mens vi krysser Strindfjorden, forteller skipperen spennende historier fra Trøndelags historie. Etter ca 1 time og 45 minutt ankommer vi på Tautra.

Her kan dere utforske ruinene til det gamle Cistercienserklosteret fra 1200-tallet og beundre fargerik kunst. Du kan også spasere gjennom et artsrikt fuglereservat og besøke Mariaklosteret, et katolsk kloster bebodd av nonner tilhørende dagens Cistercienserorden.

Ta gjerne turen innom den hyggelige gårdsbutikken på Klostergården som tilbyr lokale kvalitetsprodukter. Her er det også muligheter for en matbit. Utforsk øya på egen hånd. Skipperen er alltid tilgjengelig ved spørsmål.

Etter et koselig opphold på Tautra setter vi kursen tilbake til Trondheim igjen, og nyter seilasen tilbake med vakker utsikt mot fjell, fjord og by til lyden av bølger, vind og måkeskrik.

HJERTELIG VELKOMMEN OMBORD!

Gruppe: 1-12

Pris: 1-6 stk: 4585,- | 7-12 stk: 5575,-

Varighet: ca 6 timer

Avgang: Brattørabassenget i Trondheim sentrum, motsatt side av hurtigbåtterminalen

Inkluderer: Privat båttur tur retur + personlig guiding + servering av varm drikke (kaffe/te/kakao) om bord + piratskatt-sjokolade for barn

Tilgjengelig: På forespørsel hver dag hele året rundt

Bestill båttur